Värikäs sytykesipsisekoitus

1,00

Jos rakastat värejä, tämä sekoitus on sinulle! Nauti sytykkeiden ulkonäöstä laittamalla ne esille ja tee tulen sytyttämisestä kaunista.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 23SYT028 Osastot: ,

Kuvaus

Sekoitus valitaan sillä hetkellä valmiina olevista sytykesipseistä.

Kierrätysmateriaalivalulla tehtyihin sytykesipseihin on hyödynnetty steariini-parafiinisekoitusta silloisen saatavuuden mukaan. Mitä valkoisempi ja valoa läpäisemättömämpi väri on, sitä suurempi pitoisuus sipsissä on steariinia. Kierrätysmateriaaleista tehdyissä sytykesipseissä voi olla pieniä värivirheitä sekä kuplia ja/tai vääntymiä. Kaikki sytykesipsit ovat kuitenkin käyttökelpoisia niistä huolimatta.

Tuotteet ovat suomalaista käsityötä Lappeenrannasta.

Sytykesipsit myydään haluamasi kokoisissa paketeissa. Suosituspakkauskoot ovat 5, 10, 35 ja 80 kappaletta. Pakkausmallit löytyvät täältä. 35 ja 80 kappaleen tilaukset pakataan kierrätettyihin pakkauksiin.

 

Käyttö: Sopii esimerkiksi takan, nuotion tai puukiukaan sytyttämiseen. Revi tai taita sipsi keskeltä saadaksesi paremman sytytyspinnan. Sytykesipsien steariini-parafiinin osuus on niin pieni, että niitä voi käyttää takan sytytyksessä huoletta, vaikka joka päivä!

Materiaalit: puuvilla, paperi, steariini-parafiinisekoitus

Halkaisija: 5,5 cm

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 5,5 × 0,02 × 5,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Värikäs sytykesipsisekoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *