Punainen kukka -sytykesipsi

1,001,50

Näyttävä vaihtoehto! Nauti sytykkeiden ulkonäöstä laittamalla ne esille ja tee tulen sytyttämisestä kaunista.

Tällä kuosilla saatavilla kierrätysmateriaali- tai steariinivalulla tehtyjä sipsejä!

Tuotetunnus (SKU): 23SYT019 Osastot: ,

Kuvaus

Sytykesipseihin on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi 35 ja 80 kappaleen tilaukset on pakattu kierrätettyihin pakkauksiin. Pakkausmallit löytyvät täältä.

Kierrätysmateriaalivalulla tehtyihin sytykesipseihin on hyödynnetty steariini-parafiinisekoitusta silloisen saatavuuden mukaan. Mitä valkoisempi ja valoa läpäisemättömämpi väri on, sitä suurempi pitoisuus sipsissä on steariinia. Kierrätysmateriaaleista tehdyissä sytykesipseissä voi olla pieniä värivirheitä sekä kuplia ja/tai vääntymiä. Kaikki sytykesipsit ovat kuitenkin käyttökelpoisia niistä huolimatta.

Steariinivalulla tehdyissä sytykesipseissä on 100% puhdasta steariinia. Niiden pinta on hieman kimaltava ja ne eivät takerru toisiinsa yhtään. Varma valinta muun muassa lahjaksi.

Tuotteet ovat suomalaista käsityötä Lappeenrannasta.

Sytykesipsit myydään haluamasi kokoisissa paketeissa. Suosituspakkauskoot ovat 5, 10, 35 ja 80 kappaletta. Pakkausmallit löytyvät täältä. 35 ja 80 kappaleen tilaukset pakataan kierrätettyihin pakkauksiin.

 

Käyttö: Sopii esimerkiksi takan, nuotion tai puukiukaan sytyttämiseen. Revi tai taita sipsi keskeltä saadaksesi paremman sytytyspinnan. Sytykesipsien steariini-parafiinin osuus on niin pieni, että niitä voi käyttää takan sytytyksessä huoletta, vaikka joka päivä!

Materiaalit: puuvilla, paperi, steariini-parafiinisekoitus tai steariini

Väri: valkoinen, punainen, vihreä

Halkaisija: 5,5 cm

Valmistusmaa: Suomi

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 5,5 × 0,02 × 5,5 cm (senttimetri)
Valumateriaali

Kierrätetty steariini-parafiinisekoitus, Steariini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punainen kukka -sytykesipsi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *