Palava vesi

Palava Vesi

Hyvitys ja palautuskäytäntö

Hyvitys- ja palautuskäytäntömme on voimassa 14 päivää. Jos ostoksestasi on kulunut 14 päivää, emme voi tarjota sinulle täyttä hyvitystä tai vaihtoa.

Jotta tuotteesi on oikeutettu palautukseen, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa, kuin sen vastaanotit. Sen on oltava myös alkuperäisessä pakkauksessa.

Palautusta tehdessäsi laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)palavavesi.fi ja liitä siihen mukaan kuvat tuotteesta ja kopio ostokuitista. Ilmoitamme sinulle tällöin myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Palautuksen vastaanotto

Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa ilmoitamme tuotteen saapumisesta.

Hyvityksen korvaus maksetaan pankkitilillesi. Palautus tehdään S-pankin tililtä eli jos sinulla on tili toisessa yhtiössä, saattaa pankkisiirrossa kestää 1-2 päivää.

Palautuksen lähettäjä on vastuussa mahdollisista toimituskuluista. Toimituskuluja ei palauteta.

Tuotteen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa saamasi tuotteen toiseen tuotteeseen ole ensin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)palavavesi.fi.

Emme korvaa ostamasi tuotteen takaisinlähetyksen kuluja. Uudesta tuotteesta sinulle ei tule muita kustannuksia.

Tuotteen vioittuminen

Jokainen tuote tarkistetaan lähetystilanteessa erikseen, jotta ne sisältävät kaikki osat ja ovat saapuessaan käyttövalmiita.

Jos tuote tai paketti on selvästi vaurioitunut lähetyksessä, teethän ensisijaisesti reklamaation Matkahuoltoon osoitteessa https://www.matkahuolto.fi/vahingonkorvaushakemus.

Maksu

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Tmi Longaway Imports.

Osoitteenmuutos

Osoitetietojen muutos lähetyksen jälkeen maksaa Matkahuollolla 17,77€ ja se peritään tilaajalta. Tarkista siis huolellisesti täyttämäsi osoite ja puhelinnumero, johon saapumisilmoitus tulee.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää niin ethän epäröi olla yhteydessä: asiakaspalvelu(at)palavavesi.fi.